Facebook Pagina Laten Ontwerpen

Facebook, opgericht in 2004 door Mark Zuckerberg en pas sinds 2008 actief in Nederland is in korte tijd erg populair geworden en tegenwoordig is dit sociale netwerk niet meer weg te denken uit onze samenleving. Iedereen kan een eigen Facebook pagina aanmaken, zowel privé als zakelijk. Juist omdat Facebook zo hard is gegroeid in de afgelopen jaren, weten steeds meer bedrijven dit netwerk te vinden omdat zij hun bedrijf via deze weg op een snelle manier kunnen verspreiden onder zoveel mogelijk mensen en zeer gericht kunnen adverteren middels de zeer specifieke demografie targeting filters waar de adverteerder over beschikt middels haar eigen advertentie control panel.

Facebook Timeline Cover Portfolio

Hieronder ziet u een greep van ons portfolio aan Facebook pagina´s. U kunt aan de rechterkant van deze pagina direct een gratis offerte aanvragen.

De Voordelen Van Een Professionele Facebook Bedrijvenpagina

Het is wel belangrijk dat je het als bedrijf goed aanpakt zodat je met je Facebook bedrijvenpagina ook bereikt wat je wilt bereiken. Want het hebben van een goede Facebook bedrijvenpagina kan grote voordelen hebben voor uw onderneming. U kunt dan bijvoorbeeld Facebook advertenties aanmaken en via de pagina de statistieken bijhouden om zo het resultaat te zien van de advertentie campagne. Ook kunt u via de bedrijvenpagina persoonlijk contact onderhouden met uw huidige klanten en nieuwe klanten aantrekken via de Timeline van uw Facebook fans en ook via Facebook advertenties kunt u zeer goed een fanbase opbouwen. Een bijkomend voordeel is dat u beter vindbaar wordt in de zoekmachines en een sterke backlink van Facebook terug krijgt en dit is zeer belangrijk om beter gevonden te worden Google.

Facebook Bedrijven Pagina Laten Ontwerpen Of Zelf Maken?

Je kunt je Facebook pagina natuurlijk zelf maken met gratis tools, maar je kunt voor een professionele uitstraling deze ook laten ontwerpen door onze professionele Timeline Cover designers. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via de contactpagina!

Hieronder worden de voordelen van een professionele Facebook bedrijvenpagina uiteen gezet:

  • Facebook is een groeiend netwerk met dagelijks miljoenen actieve gebruikers. Onder die miljoenen gebruikers zitten ook de klanten van uw bedrijf en het is dus belangrijk dat u ook op Facebook actief bent.
  • Alle berichten die u plaatst op uw bedrijvenpagina worden ook getoond aan de vrienden van uw volgers waardoor u een groter bereik heeft bij het plaatsen van nieuwsberichten op uw tijdlijn.
  • Een Facebook account, het aanmaken van een bedrijvenpagina en posten van nieuwsberichten, reageren op berichten van andere mensen en pagina´s is gratis. U moet wel rekening houden met extra kosten voor het professioneel laten stylen en promoten van uw bedrijvenpagina, posts en advertenties. Deze investeringen verdienen zich terug wanneer blijkt dat uw Facebook campagnes de gewenste extra verkopen, bezoekersaantallen en exposure opleveren die u voor ogen heeft. Vergeet niet dat de exposure ook kan leiden tot het verspreiden van uw boodschap waardoor u ook op andere kanalen vermeld kan worden en zo dus Free Publicity krijgt. Wanneer lezers uw boodschappen delen op Facebook zelf is er kans dat uw boodschap exponentieel meer exposure krijgt en viral kan gaan. Een simpele post van een bekend persoon heeft meer kans om viral te gaan. Een simpele truuc is dan ook om ervoor te zorgen dat een bekend iemand over jouw dienst of product post.
  • Door het posten van nieuwsberichten en het geven van reacties op berichten krijgt uw bedrijvenpagina exposure en kunt u meestal eenvoudig meer verkeer genereren naar uw pagina en website. Voor visueel, emotioneel en sociaal deelbare onderwerpen kunt u eenvoudiger verkeer genereren dan met saaie zakelijke onderwerpen maar ook deze niches kunnen zeer succesvol zijn met Facebook marketing mits zij creatief omgaan met hun uitingen op dit platform. Berichten met humor en het aanspreken op emotie die de doelgroep kan bevatten zal eerder viral gaan dan niet aansprekende boodschappen.
  • Voor een goede eerste indruk heeft de Facebook pagina een professionele uitstraling nodig aangepast aan de huisstijl van het bedrijf. De omslagfoto, die gezien wordt als een grote banner (de Facebook Timeline Cover) bovenaan de pagina, kan gebruikt worden om een extra boodschap van het bedrijf aan te geven. Wanneer een persoon uw Facebook-pagina bezoekt en op uw Omslagfoto klikt, wordt de foto geopend voor een Beschrijving. Hier kunt u uw unique selling proposition in kwijt en links naar uw website(s), social media accounts, eBook, sales page, weggeefactie en/of (tijdelijke) aanbieding. Het belangrijkste is dat uw Timeline Cover opvalt en aanzet tot klikken zodat zij uw boodschap en call-to-actoin lezen. Hiervoor heeft u een professioneel ontwerp nodig. U krijgt tenslotte meer één keer de kans om een eerste indruk te maken.
  • Het kiezen van een juiste, opvallende profielfoto is ook erg belangrijk aangezien deze foto te zien zal zijn bij alle status updates. Het is dus belangrijk dat de profielfoto opvalt, uniek is en uw merk/product/bedrijf uitstraalt.
  • Zorg voor een goede Facebook-URL waarin uw naam en eventueel een keyword in wordt opgenomen.
  • Wij kunnen u helpen bij het actief houden van de Facebook pagina om zoveel mogelijk mensen de pagina te laten ‘liken’ en op die manier een grote, groeiende groep te krijgen die u kunt bereiken middels de Facebook posts. Een zakelijke pagina heeft geen maximum qua aantal vrienden (bij een persoonlijke pagina is dit aantal 5000). Om uw pagina en bedrijf te promoten op Facebook heeft u wel minimaal 20 “Facebook Likes” nodig. Dit is snel te verkrijgen middels onze effectieve promotie technieken.

Laat ons u verbazen door de mogelijkheden van de social media bied. Onze professionele designers kunnen uw Facebook pagina ontwerpen en onze marketeers kunnen deze onderhouden en promoten middels advertenties en pagina updates en het reageren op reacties. Als dit goed gebeurt, zult u uw investering zeker terugverdienen en zult u uw aanhang zien groeien. Al met al is Facebook een uitstekend promotiekanaal dat u hedendaags niet meer kunt laten liggen. Neem vandaag nog contact met ons op en besteed uw Facebook Marketing uit aan de professionals!