Facebook Bedrijvenpagina Laten Ontwerpen

facebook-bedrijvenpaginaFacebook introductie:
Eerder verliepen reclames van een bedrijf vaak via de krant, een magazine en/of mond-op-mond reclame. Maar ook in dit geval is het van belang om met de tijd mee te gaan en in te springen op nieuwe technologie en overige diensten die door derden worden aangeboden.
Zo ook de opkomst van Facebook, een internetsite welke als doel heeft om een sociaal netwerk op te bouwen. Dit kan zijn met vrienden, kennissen, collega’s, familie of overige mensen. Het ligt er maar net aan voor welk doel er een account op Facebook wordt aangemaakt.
Er kan veel op Facebook, zo ook een bedrijvenpagina aanmaken van uw bedrijf. U maakt hiervoor een zakelijke pagina aan, ook wel een fanpagina genoemd. U moet hiervoor wel eerst een persoonlijke Facebook pagina aanmaken, maar dit kunt u afschermen m.b.t. de fanpagina, dat privé en zakelijk niet door elkaar gaan lopen.

Voordelen van een mooie Facebook bedrijvenpagina

Het grote voordeel van zo’n pagina opzetten, is dat u er klanten mee kunt werven en bekend kunt maken met uw bedrijf. Uw bedrijf zou bijvoorbeeld, om meer naamsbekendheid te krijgen, advertenties/promoties kunnen opmaken. Deze kunnen dan via Facebook worden verstuurd naar een bepaalde doelgroep ‘fans’, waarbij met deze laatste de mensen, die gebruik maken van Facebook, mee worden bedoeld.
Deze ‘fans’ delen vaak de advertenties en/of promoties weer met andere mensen uit hun eigen ‘netwerk’, waardoor uw bedrijf meer naamsbekendheid krijgt. Dit kan invloed hebben op de verkoop van bepaalde producten en/of overige producten die u aanbiedt.

Uw bedrijf kan groeien!

Voor het verspreiden van advertenties rondom uw bedrijf, moet u wel een investering doen. Deze investering is echter zeer gericht. Zo kunnen ook kleine en startende bedrijven met een klein budget ook zeer goede resultaten behalen middels Facebook marketing.

Vormgeving Zakelijke Facebook Pagina

Via het informatie tabblad op uw bedrijvenpagina kunt u informatie tonen van uw bedrijf en uw strategische verkoop technieken. Zo maakt u voor iedere lezer helder wat uw bedrijf en/of product of dienst uniek maakt.

Het mooie van Facebook is dat iedereen op uw bedrijvenpagina kan komen, of mensen nou wel of geen Facebook-account hebben. Uw bedrijvenpagina is vindbaar via Google en overige zoekmachines op het internet. Bezoekers hoeven ook niet te zijn ingelogd om uw bedrijvenpagina te kunnen zien. Wanneer u dus een bedrijvenpagina heeft neemt de kans op meer naamsbekendheid toe.

Facebook Statistieken Bijhouden

U krijgt standaard informatie te zien over het bereik van uw Facebook posts, toename van het aantal likes en reacties. Wanneer u ook doet aan Facebook adverteren dan krijgt u in het advertentie panel te zien hoeveel mensen er op uw advertenties geklikt hebben en hoeveel mensen uw pagina bezocht na het zien van uw advertenties. Door het toekennen van een waarde aan het aantal bezoekers kunnen we berekenen of de advertenties rendabel genoeg zijn.

Facebook Marketing Workshop, Trainingen en Cursussen

Heeft u personeel dat getraind moet worden om effectief Facebook in te zetten voor uw bedrijf? In dat geval kunt u ons inschakelen om een Facebook marketing training te geven. Dit kan online via screenshare of op locatie.

Offerte Aanvragen Facebook Diensten

Voor meer informatie omtrent onze Facebook diensten en bijbehorende prijzen kunt u contact met ons opnemen middels het contactformulier!